Влезте в ритъм с Таратанци в Самоков

Samokov

Влезте в ритъм с нас! Съвсем свободно! Достатъчно е да се озовете в центърa на Самоков на 17 септември, за да бъдете въвлечени от вихъра на забавленията.

Една идея, впрегнала ентусиазмa и старанието на Liberty Records и Младежки Парламент – Самоков, се завръща в центъра на града и тази година, за да възтържествува и прерасне в шумен градски празник. Всеки присъстващ, освен зрител може да стане съучастник като се включи в дейностите от дневната програма. Те ще се проведат под формата на свободни работилници по изкуства и спорт.

През целия ден всички гости на събитието ще могат да се докоснат до съвременно изкуство и спорт, благодарение на работилници, подготвени специално за фестивала. Между 14:00 и 17:30 участниците и гостите на фестивала ще могат да се включат в игри, творческа работа и музикални изпълнения. Следвайки ритъма на планината, ще можете да последвате и танцовите стъпки на Таратанци!

Присъединете се към нас, срещнете нови хора и предизвикателства. Бъдете уникални, добри и свободни. Заедно ще вложим най-хубавата си енергия за един жизнен и хармоничен ритъм. В сърцето на града, в прегръдката на планината!