Танцов пъзел

Танцов пъзел „Таратанци“ е интерактивна игра, с която по забавен начин малки и големи лесно научават основни танцови движения от българския народен фолклор. Книжката с инструкции съдържа схемите на осем български народни хора от три фолклорни области – Право, Арап, Ширто, Дайчово, Дунавско, Еленино, Ганкино и Пайдушко хоро. А в онлайн платформата можете да откриете музика, видео уроци и още нови схеми!

Целта на образователната игра е занимателно и забавно да предизвика интереса на играчите към народните танци. Подходяща е за всяка възраст, както и за представяне на страната ни в чужбина, предоставяйки възможност на чужденците лесно и бързо да научат основни движения от българския народен фолклор.

_MG_4236s

 

Съдържание на комплекта:

1x Танцова подложка
10х Стъпки с една дупка
8х Стъпки с две дупки
4х Стъпки с три дупки
2х Стъпки с четири дупки
4х Гумени петички (зелени и оранжеви)
4х Гумени пръстчета (зелени и оранжеви)
30х Зелени гумени кръгчета с числата от 1 до 26; 4 без числа
30х Оранжеви гумени кръгчета с числата от 1 до 26; 4 без числа
1х Книжка с инструкции
Зелени шалчета
Оранжеви шалчета
1х Код за достъп до онлайн

step3 Серията е лимитирана от 250 броя танцови пъзели и бе създадена по желание на почитателите на идеята за разучаване на български народни хора по метода „Таратанци“.
step2 Заявки за поръчка от лимитираната серия можете да направите ТУК
step1 При интерес обмисляме следващо издание на танцовия пъзел, което ще съдържа хора от останалите четири фолклорни области в България – шопска, родопска, странджанска, добруджанска.

Можете да намерите Танцов пъзел „Таратанци“ в магазинната мрежа:

+това